Home » Life tips&tricks

Make-up nodig?!

Eten:

Al jaren lang ben ik behoorlijk geobsedeerd door eten.. Ik ben ook al sinds mijn 9e bijna altijd vegetarisch en pescotarier geweest. (Pescotariërs zijn mensen die geen vlees eten, maar wel vis). Zelfs heb ik een veganistisch leven proberen te lijden (niet te doen!). Niet alleen mijn obsessie voor mijn gewicht, maar ook de manier waarop ik mij voel zorgt ervoor dat ik elke dag bezig ben met mijn eetpatroon. Een aantal jaar geleden ben ik hierdoor ook 15kg! kwijtgeraakt.. Het is belangrijk goed en gezond te eten en dat heb ik niet altijd gedaan. Graag zou ik mijn lezers een aantal diëten laten zien die ik heb gevolgd (ik raad sterk aan sommige van deze niet te volgen). Er zijn er natuurlijk ook een paar die je wel kan volgen!

Ik zet er een paar leuke recepten bij.

Te beginnen bij mijn shake dieet

Shake's zijn makkelijk, lekker en gezond. Je schijnt er veel van af te vallen, dus dat wilde ik wel! Alleen maar shakes drinken voor een hele maand.. Mijn shakes bestonden voornamelijk uit amandel melk, fruit en groente. Je kan je natuurlijk wel voorstellen dat de kilootjes eraf vlogen. Dat gebeurde.. wat ook gebeurde, mijn huid werd onzuiver, ik begon na 2 weken ontzettend te trillen, voelde me futloos en kreeg continu last van een lege maag gevoel (dat kennen jullie wel toch? HONGER!!).., dus nadat ik een aantal kilo kwijt was besloot ik hiermee te stoppen.. Wat zorgde er nou voor dat dit allemaal gebeurde met mijn lichaam?? Heel simpel.. Jou lichaam kan niet leven op alleen maar shakes.. Je hebt zoveel meer voedingsstoffen nodig. Conclusie een shake dieet NIET DOEN!

Gewoon tussendoor een shake is natuurlijk wel erg gezond! Hier een paar recepten: 

Eiwit dieet:

Een eiwit dieet spreek al wel voor zichzelf.. Veel eiwitten! Wat belangrijk is bij dit dieet is dat je er goed bij sport. 

'S morgens begon in met een eiwit shake, ging ik lekker sporten en nam ik na het sporten 2 hardgekookte eieren met zilvervlies rijst en witvis. 'S middags  een salade.. liefst met quinoa en feta.. (recept staat erbij) en 2 hardgekookte eieren. 'S avond lekker wat groente met zoete aardappel.. Natuurlijk deed ik soms wat afwisselen en had ik zo nu en dan wel een cheatdag. Na 8 uur NIET meer eten! Je slaapt ook niet lekker met een volle buik. Belangrijk is bij een eiwit dieet dat je gewoon goed eet en goed sport.. Als je dat een tijdje volhoud word je harde werken beloond met een killerbody. Van een eiwit dieet val je niet keihard af.. het is vooral bedoeld voor spieropbouw (een strak lichaam).  Eiwitten dragen bij aan een gezonde huid, stevig en sterk haar en zijn goed voor nagels en botten.. Dit dieet is een aanrader voor mensen met een normaal BMI. 

life's a gift www.laviederoos.nl

Music!

happy www.laviederoos.nl

Als je zou moeten kiezen!

Bekijk resultaten

Film aanrader! 

Een van mijn favoriete films.. Bloomington!

Jackie werd in haar tienerjaren bekend door haar rol in 'Neptune 26'. Deze TV-serie is alweer vier jaar geleden gestopt. Ze probeert haar normale leventje weer op te pakken door te gaan studeren. Een van de leraressen die ze op school ontmoet, wekt haar interesse. Ze krijgt een lesbische relatie met de vrouw. Jackie komt plotseling weer in de belangstelling te staan, wanneer de serie een vervolg krijgt in de vorm van een bioscoopfilm. Op de school wordt stevig geroddeld over het stel en dit veroorzaakt grote druk op haar relatie.

Boek aanrader!

Niet dat soort meisje

Nadat Cristina op jonge leeftijd de wereld van de vrouwenseks ontdekt is het hek meteen van de dam. Seks is voor haar ineens het toverwoord en ze riskeert de door de kerk beloofde hel en verdoemenis in haar seksuele ontdekkingsreis onder de regenboog. Ze vindt liefde, al is het vaak maar voor één nacht en verzadigt haar vaak niet te stoppen lusten. Cristina merkt echter dat seks bij haar verslavend werkt. Maar daar heeft ze al snel een oplossing voor gevonden; Niet het brave meisje zijn dat iedereen wil zien, maar gewoon nog veel meer seks! Want Cristina is nu eenmaal niet dat soort meisje!


Schrijfster Cristina Danneels wordt op 10 augustus 1982 geboren in het Brabantse Halsteren. Cristina is deels Nederlands, deels Vlaams en is, zoals ze dat zelf mooi omschrijft, een echte 'vrouwenvrouw'. Ze maakt nooit een geheim van haar seksuele geaardheid. Sterker nog, haar ervaring als 'openlijk praktiserend lesbienne' was voor haar juist de motivatie tot het schrijven van haar debuutroman 'Niet dat soort meisje'. Hierin neemt ze de lezer op een vaak komische, soms verdrietige, maar altijd seksueel prikkelende manier mee op haar seksuele ontdekkingsreis onder de regenboog.

Niet dat soort meisje

Blijft leuk:

FASHION:

vrouwelijke tomboy

Klik hier voor meer: