Home » Persoonlijk » Goede en Slechte Eigenschappen

Goede en Slechte Eigenschappen

Gepubliceerd op 4 september 2018 13:32

Wat maakt jou bijzonder?

Iedereen heeft slechte eigenschappen.. ik natuurlijk ook. Ik ben ontzettend chaotisch.. jullie kennen vast de uitspraak 'ik ben blij dat mijn hoofd vast zit' wel..?? Nou precies.. anders zou ik die ook zo kwijt zijn.

Eigenwijs ben ik niet echt.. ik gooi wel vaak mijn kont tegen de krib.., maar eigenwijze mensen nemen nooit raad aan van andere.. en dat doe ik wel. Ik ben totaal geen betweter en ik ben best makkelijk over te halen. Dat is dan ergens ook weer een slechte eigenschap.. Ik ben slecht in dingen loslaten en doe altijd wat langer over het verwerken van dingen dan andere. Ik ben overbezorgd naar de mensen van wie ik hou en wil teveel helpen, wat natuurlijk niet altijd mogelijk is en mensen ook niet altijd willen.

Nu zijn alle dingen waar 'TE' voor staat natuurlijk niet goed.. behalve tevreden, en dat ben ik wel. Een van mijn goede eigenschappen die ik natuurlijk ook wel heb. Ik ben altijd mezelf en kan goed luisteren. Ik ben liefdevol en erg gevoelig (al is dat niet altijd een goede eigenschap). Ik oordeel nooit over iemand als ik hem of haar niet ken, daar heb ik een hekel aan. Al is iemand paars, jong, oud, groot of klein.. Dat maakt mij echt niet uit. Iemand die heel zijn of haar lichaam vol heeft getatoeëerd kan veel meer liefde met zich mee dragen, dan iemand die geen enkele tatoeage heeft. Jammer dat sommige mensen dat niet zien (achja.., hun verlies toch).

 

Ik heb ook wat vreemde (grappige) eigenschappen..

Ik kan niet de deur uit zonder mijn rug tasje.. vroeger noemde ze mij tasje meisje..

Als ik iets lekker vind of het naar mijn zin heb als ik bijvoorbeeld in de bank geploft lig, krijg ik wiebelvoeten. Sommige mensen doen dit als ze te lang stil hebben gezeten of is het echt een tic of zenuwtrek. Als ik het doe, dan gaat het in ieder geval goed met me.

Ik kan extreem mee leven met dingen, waardoor ik bijvoorbeeld bij films ernstig loop te janken.. of veel te hard aan het mee lachen ben.

Als ik alleen ben praat ik wel eens tegen mezelf of tegen de tv.. dan gaan ze bijna zoenen in de film en roep ik 'JAA DOE HET' of met spannende film 'NEE NIET DAAR NAAR BINNEN GAAN!'

Als ik iets kwijt ben.. 'oké Roos, waar heb je het voor het laatst gezien?' waarop ik mezelf dan soms ook nog antwoord geef..

Ik kan geen insecten doodslaan zonder schuldgevoel en ik ben als de dood voor wespen en bijen.. zie je het voor je? een stoere lesbo die gillend wegrent voor een klein insect..? Nou dat gebeurt dus...

 

Ik hou niet van perfectie..

De belangrijkste eigenschap die een mens kan hebben vind ik een goed hart, daar kan geen andere eigenschap tegen op..

-Rs

Wat zijn jou goede en slechte eigenschappen?!


Reactie plaatsen

Reacties

Kim Reuvers
7 maanden geleden

Een goed hart heb je zeker!En het zit ook of een op de juiste plaats ♥️

YC
6 maanden geleden

Al die eigenschappenbwas de rede dat ik voor je gevallen ben en je heel romantisch bij de msc donalds vroeg of je mijn vriendin wilde zijn ♥️😊