Home » Persoonlijk » De dagen dat het glas half leeg is

De dagen dat het glas half leeg is

Gepubliceerd op 3 oktober 2018 12:48

Het liefst schrijf ik altijd over blije dingen, mijn beker is altijd half vol in plaats van half leeg.. Ik probeer alles positief in te zien, alleen soms lukt dat even niet.. Soms tackelt het verleden mij of halen mijn hormonen mij ontzettend naar beneden.

Ik heb er dagen tussen zitten dat ik bang ben voor alles, dagen dat het even niks meer klopt.. Dagen dat ik me vreselijk eenzaam voel terwijl ik zoveel lieve mensen om me heen heb. Soms begin ik opeens mensen te missen die al lang niet meer naar mij om kijken en krijg ik intense spijt van dingen die er helemaal niet meer toe doen.. Soms wil ik gewoon even verdwijnen dan wil ik het liefst op reset drukken.. Kan ik even alles opnieuw doen alsjeblieft? Maar dit keer goed… Op die dagen ben ik niet echt te genieten.. Ik ben over het algemeen wel een zacht eitje (al zie ik er niet zo uit), maar dan helemaal. Op mijn ergste dagen kan ik alleen maar huilen.., dan wil ik alleen zijn en verdrink ik vervolgens in zelfmedelijden omdat ik me eenzaam voel.. (ja, vreemd).

''Op mijn ergste dagen kan ik alleen maar huilen..''

Soms wil ik helemaal niet alleen zijn, dan wil ik gewoon even kroelen.. Dan mis ik mijn hondjes vreselijk die nu bij mijn ouders wonen. Dan mis ik gewoon liefde in mijn leven terwijl ik vrijgezel zijn normaal gesproken heerlijk vind. Ik schrijf dit terwijl ik ondertussen lekker de boel bij elkaar jank, want vandaag is dus z’n dag.. Het is goed voor mij om hier over te schrijven.. Schrijven maakt mijn hoofd leeg. Het is nu even chaos.. Ik moet even mijn ei kwijt.. Blije Roos is even zoek en die vind ik heus snel weer, maar nu gewoon even niet..

Iedereen heeft mindere dagen. Gelukkig worden mijn mindere dagen minder.., maar ik laat ze toe. Het leven gaat helaas niet altijd over roosjes. Uiteindelijk ben ik gewoon blij dat ik ik ben. De mindere dagen neem ik voor lief.

Ik zou elke dag willen feesten en me elke dag wel goed willen voelen, maar je kan niet weten wat goed voelen is als je jezelf nooit eens kut voelt.. Dat is fijn aan mij.. ook op vervelende dagen is mijn glas toch nog half vol.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.